Tampere Beatles Happening 7.-9.4.2017

Tampere Beatles Happening 7.-9.4.2017

Tampere Beatles Happening yleisöennätykseen

Kahdeksas Tampere Beatles Happening houkutteli Tampere-taloon runsaasti nostalgisen musiikin ystäviä. Kolmen päivän aikana tapahtumaan osallistui yhteensä noin 6000 ihmistä.

Tapahtuma alkoi perjantaina, kun Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band vei juhlakansan hetkessä asian ytimeen. Festivaali päättyi sunnuntaiseen Pulsen Pink Floyd -annokseen, joka houkutteli Tampere-talon Isoon saliin noin 1300 ihmistä.

Tampere Beatles Happening oli tänä vuonna entistä enemmän 60’s-tapahtuma. Tästä todisti väkevimmin lauantai-iltana Isossa salissa revittänyt Topmost, joka näytti, ettei se ollut turhaan aikoinaan Suomen suosituin rockyhtye.

Perinteisistä The Beatlesiä esittäneistä bändeistä erityisen hienoja kokemuksia tarjosivat slovenialainen Help! A Beatles Tribute ja brittiyhtye Them Beatles. Bändien paneutuminen ikuiseen musiikkiin oli ällistyttävää.

– Tampere Beatles Happening antoi jälleen hienoja elämyksiä kävijöilleen. Tapahtumalla on vakiintunut fanikunta, joka kasvoi ilahduttavasti viime vuodesta.
– Tämän vuoden ohjelmistovalinnat miellyttivät laajasti 60’s-henkisen musiikin ystäviä. Tampere Beatles Happeningistä on vuosien saatossa kehittynyt viihdyttävä ja elämyksellinen populaarimusiikkifestivaali. Tunnen, että nyt olemme löytäneet sen linjan, mitä suuri yleisö kaipaa, Tampere Beatles Happeningin tuottaja Mari Niskanen iloitsee.
Myös tapahtuman taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi on samoilla linjoilla.
– Olemme pyrkineet joka vuosi tekemään mahdollisimman monipuolisen ohjelman, jotta festivaalilla viihtyvät niin satunnaiset Beatles- ja 60’s -diggarit kuin asiaan vakaumuksen lailla suhtautuvat hardcore-fanitkin. Tuntuu että tänä vuonna onnistuimme, Kangasjärvi kuittaa.

Tapahtumapaikka

Tampere-talo
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
puh. 03 243 4111

There are 7 comments on this post

  1. Saako ottaa kameran mukaan? Ei järkkäri.

  2. Saako päällä olla nahkatakki? Viime vuonna ei vaikka oli pikkutakki.(Tretalossa)

  3. Hyvä Make & kump. Hienolta näyttää…

  4. Olihan mahtava konsertti lauantaina 08.04.2017.Ukulele orkesteri hyvä,Them Beatles paras ja Topmost yllätti.

  5. wiki links backlinks

    wsbwsyaai shzlg eledyro mnnt wkxsemckunczlsj

  6. Onko TBH 2018 todella vain yksipäiväinen? Onko tämä nyt festivaalin lopun alkua? Toivottavasti vain huono kokeulu ja vuonna 2019 palataan taas kahden tai mieluummin kolmen päivän festivaaliin.

  7. Beatles ei ole mikään yhden illan juttu. Yksi päivä ei riitä.