Tampere Beatles Happening

Beatles-kirkko on auki kaikille la 5. maaliskuuta!

Beatles-kirkko on auki kaikille la 5. maaliskuuta!

Tampereen tuomiokirkossa ei lauantaina 5. maaliskuuta kinastella siitä, kumpi on suositumpi: Jeesus vai The Beatles. Aiempien vuosien kokemukset ovat osoittaneet, että kilpailu on tarpeetonta. Molemmat mahtuvat sopuisasti samaan kirkkoon. Beatles Happeningin kirkkohetkessä virret korvataan The Beatlesin sävelmillä, jotka edistävät välittämisen ja lähimmäisenrakkauden asiaa.

Kello 11 alkavassa kirkkohetkessä ovat mukana mm. seuraavat solistit: Mikko Alatalo (FIN), Ringer Star (USA), Alyona Yarushina (RUS), Juki Lewis (FIN) sekä Lucrecia López Sanz (ARG). Musiikin loihtii Mikko Kangasjärven johtama yhtye.

MCC Sons of Abraham kerää tilaisuudessa kolehdin vähävaraisten tamperelaisten lapsiperheiden auttamiseen Suurella Sydämellä -vapaaehtoistyön kautta.

Tervetuloa Beatles-kirkkoon voimaantumaan, auttamaan apua tarvitsevia lähimmäisiä ja nauttimaan hienoista The Beatles -tulkinnoista vaikuttavassa ympäristössä. Beatles-kirkko on avoinna aivan kaikille!