Tampere Beatles Happening

Beatallica (USA) Tampere Beatles Happeningiin!

Beatallica (USA) Tampere Beatles Happeningiin!

Beatlesin ja Metallican musiikin ja sanoitukset yhdistävä Beatallica saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen. Internet-ilmiöstä maailmaa kiertäväksi ja albumikokonaisuuksia julkaisevaksi bändiksi kasvanut yhtye esiintyy Tampere Beatles Happeningin pääkonsertissa lauantaina 5. maaliskuuta.

Yhdysvaltaisyhtye on vuoden 2001 jälkeen tavoittanut miljoonia faneja. Internet-julkaisut sekä kolme perinteistä albumia (Sgt. Hetfield’s Motorbreath Pub Band, Masterful Mystery Tour ja Abbey Load) ovat vieneet bändin keikoille kaikkialle maailmaan. Yhtyeen jäsenten (Jaymz Lennfield, Grg III, Kliff McBurtney ja Ringo Larz) mash-up-versioissa maailman suurimman rockyhtyeen ja nykytyylisen raskaan musiikin vaikutusvaltaisimman bändin biisit sulavat saumattomasti yhteen.

Beatles ja Metallica yhdessä tuntuu ideana mahdottomalta, mutta Beatallica on näyttänyt, että oikea määrä luovuutta ja näkemystä johtaa odottamattomaan suosioon. Maaliskuussa Tampereelle saapuva orkesteri on myös Tampere Beatles Happeningin historian villein ja rohkein esiintyjä: musiikilliset raja-aidat ryskyvät lauantaina 5. maaliskuuta Tampere-talossa.

Tampere-talon seitsemäs Tampere Beatles Happening julkistaa pääkonsertin muut esiintyjät ja festivaalin muun koko ohjelmiston marraskuun 2015 aikana.

Pääkonsertin liput nyt myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen toimipisteissä sekä verkkokaupassa. Myös Tapahtumapassi (75 e) myynnissä.
Hintohin lisätään mahdolliset käsittelykulut (ei peritä Tampere-talon Lipputoimistossa eikä Aplodissa).