Tampere Beatles Happening

Tampere Beatles Happening 2016 julkisti ensimmäiset esiintyjänsä!

Tampere Beatles Happening 2016 julkisti ensimmäiset esiintyjänsä!

Tampere Beatles Happening uudistuu.

Nostalgiaa ja uusia näkökulmia klassiseen teemaan tarjoava Tampere Beatles Happening yllättää vuonna 2016 monipuolisuudellaan: luvassa on muun muassa Liverpoolin International Beatleweekillä kuulaalla soundillaan hurmannut argentiinalainen Nube 9 ja venäläinen, musiikkinsa ja nimensä puolesta ehdoton Back from the USSR, jonka laulaja Alyona Yarushina pysäyttää kuulijan taidoillaan.
– Festivaalin tulee uudistua, jotta se pysyy elinvoimaisena. Tampere Beatles Happeningillä on vakiintunut asema, mutta vuoden 2016 bändivalinnoilla pyrimme houkuttelemaan myös uutta yleisöä.
– Siksi vaikkapa Nube 9:n aistikas tapa käsitellä Beatlesia raikastaa tapahtumaa: Beatles on länsimaisen rytmi- ja popmusiikin peruskivi, josta monentyyliset musiikintekijät sukupolvesta toiseen saavat vaikutteita, Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi toteaa.

 

Tampere Beatles Happening 2016, varmistuneet esiintyjät 1.10.2015:
Mark Lewisohn (UK)
Nube 9 (ARG)
Ringer Star (USA)
Back from the USSR (RUS)
The End (UK)
The Rookles (POL)
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band (FIN) – Magical Mystery Tour Special
Get Back (FIN)
Beat Less (FIN) feat. Mikko Kangasjärvi & Anssi Tikanmäki
+ Beatles-pubivisa
– runsaasti lisäyksiä tulossa

Tapahtumapassi (75 e) nyt myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen toimipisteissä sekä verkkokaupassa.