Tampere Beatles Happening

Mark Lewisohn juhlistaa tapahtumaa!

Mark Lewisohn juhlistaa tapahtumaa!

Yksi ja ehkä kirkkain vuoden 2016 Tampere Beatles Happeningin tähdistä ei soita eikä laula. Englantilainen Mark Lewisohn on maailman arvostetuin Beatles-tutkija, jonka 803-sivuinen opus Tune In: The Beatles: All These Years, Volume 1 ilmestyi vuonna 2013.

Kolmiosaiseksi kaavaillun teossarjan ensimmäinen tiiliskivi kuljettaa Fab Fouria vuoteen 1962 ja maailmansuosion kynnykselle. Lewisohn on suunnitellut julkaisevansa sarjan toisen kirjan vuonna 2018.
– Mark Lewisohnin läsnäolo varmistaa, että vuoden 2016 seminaariosuus on kiinnostavin Tampere Beatles Happeningin historiassa koskaan. Lewisohnin Beatles-tietämys on hämmästyttävä ja häneltä voi kysyä mitä tahansa pienintäkin Beatles-yksityiskohtaa. Seminaarit ovat avoimia kaikille, joten jokainen Tampere Beatles Happeningin osallistuja pääsee halutessaan mukaan myös tapahtuman ei-musiikilliseen puoleen, Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi painottaa.