Tampere Beatles Happening

Tampere Beatles Happening onnellisesti ohi!

Tampere Beatles Happening onnellisesti ohi!

Kuudes Tampere Beatles Happening houkutteli Tampere-taloon runsaasti nostalgisen musiikin ystäviä. Kahden päivän aikana tapahtumaan osallistui yhteensä noin 5000 ihmistä, mikä on kaikkien aikojen yleisöennätys.

– Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuuteen, Tampere Beatles Happeningin tuottaja Mari Niskanen kertoo.
– Tämän vuoden tapahtuma oli laadukas ja linjakas kokonaisuus. Pääsimme tavoitteeseemme sekä taiteellisesti että viihteellisesti: kaikesta aisti, että yleisö oli tullut paikalle nauttimaan Beatles-musiikin monipuolisuudesta.

Lauantai-illan pääkonsertti Tampere-talon Isossa salissa esitteli laajan Beat Less -kokoonpanon, jota ohjasti Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi. 14-jäseninen orkesteri mm. matkasi Pepe Willbergin kanssa unohtumattomasti Rööperiin.
– Onnistunut, iso produktio jätti hyvän mielen. Kaikesta kuuli ja näki, että sekä yleisö että lavalla olleet muusikot nauttivat kokonaisuudesta.
– Vuoden 2015 onnistuminen näyttää suuntaa jatkolle: viemme Tampere Beatles Happeningiä entistä yllätyksellisempään ja monipuolisempaan suuntaan. The Beatlesista on todellakin moneksi, Kangasjärvi maalailee.

Vuoden 2016 Tampere Beatles Happening järjestetään 4.-5. maaliskuuta Tampere-talossa.