Tampere Beatles Happening

MonaLisa Twins Tampere Beatles Happeningiin!

MonaLisa Twins Tampere Beatles Happeningiin!

Tampere Beatles Happeningin ohjelma täydentyi
Uusia kiinnityksiä muun muassa itävaltalaisduo MonaLisa Twins sekä uutta musiikillista kevättään elävä Pepe Willberg.

Kuudes Tampere Beatles Happening järjestetään Tampere-talossa maaliskuussa 2015. Luvassa on jälleen viikonloppu täynnä nostalgista, ajatonta musiikkia. Aiempien vuosien tavoin myös vuoden 2015 juhlassa kuullaan The Beatles – ja 60’s-tulkintoja niin Suomesta kuin ulkomailta.

Tampere Beatles Happeningin ohjelma on täydentynyt merkittävillä nimillä. Tampere-taloon saapuvat Liverpoolissa asuva, itävaltalainen MonaLisa Twins, erään rumpalin peilikuva Ringer Star, rakastettu Beatles-tulkitsija Pepe Willberg, rockaava trio Joe Vestich, Erik Valkama & Matthau Mikojan sekä tapahtuman taiteellisen johtajan Mikko Kangasjärven ja kosketinguru Anssi Tikanmäen vetämä Beat Less.

Myös lauantai-iltana 28. maaliskuuta koettavan Come Together -pääkonsertin ohjelma on nyt lyöty lukkoon. Isossa salissa esiintyvät MonaLisa Twins sekä Beat Less, joka saa solisteikseen Pepe Willbergin, Ringer Starin ja Jay Goeppnerin.        

Muita Tampere-talossa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna esiintyviä bändejä ovat italialainen The Brothel Creepers, brittiyhtye Hamburg Beat, brasilialaisduo Gleison Tulio ja Keilla Jovi, yhdysvaltalainen Jay Goeppner, John Lennonin The Quarrymen -yhtyeen alkuperäisjäsen, britti Len Garry sekä kotimaiset The Skylarks, The Urban Crow, Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band ja Seppo Tammilehto Beatline featuring Freeman.

Eksoottinen mauste Tampere Beatles Happeningissä on espanjalainen nukketeatteriesitys Titiri Beatles Cabaret.
– Vuoden 2015 ohjelma on todella kiinnostava sekoitus uutta ja vanhaa, perinteistä ja kokeellista. Tampere Beatles Happening tarjoaa jälleen uusia kokemuksia kaikille, myös kaikissa aiemmissa tapahtumissa mukana olleille, tapahtuman tuottaja Mari Niskanen hymyilee.
– Olemme onnistuneet saamaan kattavan esiintyjävalikoiman sekä kansainvälisiä että kotimaisia artisteja ja rakentamaan mielenkiintoisen ohjelman, joka huomioi Beatlesin eri vaiheet ja tyylit. Olen innoissani MonaLisa Twinsin raikkaasta otteesta, Gleison Tulion ja Keilla Jovin virtuoosimaisista sovituksista, Brothel Creepersien energiasta ja kotimaisten nimien kansainvälisestä tasosta, Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi lisää.  

Vuoden 2015 Tampere Beatles Happeningissä kisaillaan myös perinteinen pubivisa ja löydetään ne puuttuvat The Beatles -aarteet Vinylmania-levytorilta. Lisäksi VR:n Tapahtumajuna tuo halukkaat Helsingistä Tampereelle viettämään rytmikästä viikonloppua.

Tampere Beatles Happeningin 75 euron hintainen festivaalipassi on nyt myynnissä Lippupisteen toimipisteissä. Myös hotellipaketit Holiday Inn -hotelliin ovat saatavilla. Myös yksittäisiä konserttilippuja on nyt myynnissä.