Tampere Beatles Happening Uutiset

Tampere Beatles Happening soi TÄNÄÄN

Tampere Beatles Happening soi TÄNÄÄN

tbh2014-square
Tampere Beatles Happening Tampere-talossa 28.-29.3.2014
Erikoisvieraana The Rolling Stones

Tampere Beatles Happening tarjoaa kiinnostavan, monipuolisen ja ennen muuta viihdyttävän paketin nostalgista, ajatonta musiikkia. Maaliskuussa 2014 Tampereelle saapuu esiintyjiä Suomen lisäksi Yhdysvalloista, Saksasta, Venäjältä, Englannista ja Ruotsista.

Viikonlopputapahtuman Come Together -pääkonsertti lauantaina 29. maaliskuuta korostaa kahden rockmusiikin historian suurimman bändin yhteyttä. Vaikka kiihkeimmät fanit muinoin olivat toista mieltä, The Beatlesin ja The Rolling Stonesin musiikkia voi helposti esittää samalta lavalta. Ruotsalainen The Rolling Stonesia soittava Rocks Off ja englantilainen The Beatlesin taitaja Overtures antavat Tampere Beatles Happeningissä jokaiselle mahdollisuuden päättää, kumpi klassisista yhtyeistä tekikään ne parhaimmat laulut.

Tampere Beatles Happeningin eksoottisin vieras tulee Venäjältä. Puttin’ On The Beatles Style käsittelee Beatlesia uudella ja rennolla otteella: kolmella haitarilla ja rytmiryhmällä Lennonin ja McCartneyn kimppuun hyökkäävä Puttin’ On The Beatles Style hämmästyttää ja kutittaa tanssijalkaa tavalla, jollaista ei ole ennen Tampere Beatles Happeningissä koettu.

Muita Tampereella popin ja rockin klassisimpiin tunnelmiin sukeltavia artisteja ovat Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, saksalainen The Brothers sekä taitava Lennon-tulkitsija Jay Goeppner, joka avaa tapahtuman perjantaina Maiju Lepomäen kanssa Tribute to John Lennon, part 2 -konsertissa.

Tampere Beatles Happening järjestetään viidennen kerran. Viime vuonna tapahtuma ylsi 5500 osallistujan yleisöennätykseen.

Elävän musiikin lisäksi festivaalitunnelmaa nostetaan lauantaina pubivisassa, jossa Beatles-tietäjät pannaan lahjomattomasti paremmuusjärjestykseen. Tuomareina sanailevat Heimo ”Holle” Holopainen ja Arto ”Pilli” Pajukallio ja elävästä musiikista vastaa Mikko Kangasjärven johtama Beat Less -orkesteri. Samaan aikaan pubivisan kanssa Tampere-talon Ala-aulassa ja Puistolämpiössä käy kauppa Vinylmania – Kadonneiden levyjen kirppis -torilla.

Tampere Beatles Happeningin ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteeseessä. Kokonaisuuden kattava tapahtumapassi maksaa 68 euroa. Konsertteihin saa myös erillislippuja.

VR ja Tampere Beatles Happening kuljettavat tapahtumaan kätevästi Helsingistä. Tapahtumajuna lähtee pääkaupungista perjantaina kello 15.06. Paluujuna starttaa Tampereelta sunnuntaina 13.07. Beatles-junassa ”emäntänä” häärää Arto ”Pilli” Pajukallio.

Katso tarkempi ohjelma täältä