Tampere Beatles Happening Uutiset

TBH 2014 – Erikoisvieraana The Rolling Stones

TBH 2014 – Erikoisvieraana The Rolling Stones

Rocks OffTampere Beatles Happening maaliskuussa 2014

Tampere Beatles Happening tarjoaa tuttuun tyyliin kiinnostavan, monipuolisen ja ennen muuta viihdyttävän paketin nostalgista, ajatonta musiikkia. Maaliskuussa 2014 Tampereelle saapuu esiintyjiä Suomen lisäksi Yhdysvalloista, Saksasta, Venäjältä, Englannista ja Ruotsista.

Viikonlopputapahtuman Come Together -pääkonsertti lauantaina 29. maaliskuuta korostaa kahden rockmusiikin historian suurimman bändin yhteyttä. Vaikka kiihkeimmät fanit muinoin olivat toista mieltä, The Beatlesin ja The Rolling Stonesin musiikkia voi helposti esittää samalta lavalta. Ruotsalainen The Rolling Stonesia soittava Rocks Off ja englantilainen The Beatlesin taitaja ja suomalaiset jo aiemmin hurmannut Overtures antavat Tampere Beatles Happeningissä jokaiselle mahdollisuuden päättää, kumpi klassisista yhtyeistä väsäsikään ne parhaimmat laulut.

Tampere Beatles Happeningin eksoottisin vieras tulee Venäjältä. Puttin’ On The Beatles Style käsittelee Beatlesia uudella ja rennolla otteella: kahdella haitarilla ja rytmiryhmällä Lennonin ja McCartneyn kimppuun hyökkäävä Puttin’ On The Beatles Style hämmästyttää ja kutittaa tanssijalkaa tavalla, jollaista ei ole ennen Tampere Beatles Happeningissä koettu.

Tampere Beatles Happening järjestetään viidennen kerran. Viime vuonna 5500 osallistujan yleisöennätykseen yltänyt festivaali julkistaa loppuvuonna 2013 ja alkuvuodesta 2014 lisää esiintyjiä ja oheistapahtumia. Yksi erikoisohjelmanumero on jo varma: lauantai-iltapäivän Pubivisa, jossa Beatles-tietäjät pannaan lahjomattomasti paremmuusjärjestykseen.

Tampere Beatles Happeningin ennakkoliput ovat myynnissä maanantaista 16.9. lähtien Lippupisteeseessä. Kokonaisuuden kattava tapahtumapassi maksaa 68 euroa. Konsertteihin saa myös erillislippuja.