Tampere Beatles Happening Uutiset

TBH 2013 ohjelma on valmis!

TBH 2013 ohjelma on valmis!

Seuraavan Tampere Beatles Happeningin ohjelma on valmis: kymmenen bändiä sanoo omalla tavallaan ”jee jee jee”.

Tammikuussa Tampere-talossa kuullaan näkemyksellisiä Beatles-tulkintoja ja käydään läpi Beatles-tietoutta erittäin viihdyttävästi. Neljäs Tampere Beatles Happening järjestetään 18.-19.1.2013.

Tapahtuman kaikki esiintyjät on nyt valittu. Tampere Beatles Happeningissä soittaa kymmenen kokoonpanoa, joista yli puolet edustaa ulkomaista Beatles-osaamista.

Beatles Happening haluaa tarjota useita eri näkökulmia rakkaaseen aiheeseen. Jo perjantai-illan Beatlemania Show vie asian ytimeen: Sorsapuistosalin lavalla käyvät brittiyhtyeet The Beatelles ja Revolver, brasilialaista eksotiikkaa tuova duo Gleison Tulio & Keilla Jovi, italialainen Penny Ladies sekä tamperelaisen Urban Crow -yhtyeen solistina hurmaava amerikkalainen Jay Goeppner.

Yksi festivaalin lauantain viihdyttävimmistä hetkistä lyö iltapäivällä. Sorsapuistosalin Bootleg Barissa kuullaan neljää bändiä ja kisaillaan rennosti Beatles-tietämyksestä. Asiantuntijavieraina Bootleg Barissa nähdään Jake Nyman ja mainion Piitles-kirjan juuri julkaissut Mauri Kunnas. Pubivisan vetävät Arto ”Pilli” Pajukallio ja Holle Holepainen. Bootleg Barin orkesterit ovat tamperelainen Fifth Floor Band, valkeakoskelainen Blue Jay Way, kemiläinen Nine Lives sekä Jay Goeppner & Urban Crow.

Bootleg Barin sulkeuduttua on edessä Ison salin Come Together -konsertti, jossa soittaa paraatipaikalla Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Tapahtuman päättävät Hard Day’s Night -jamit, joissa on perinteisesti annettu viimeiset hikipisarat liverpoolilaiselle musiikille.

Tampere Beatles Happening on tuttuun tyyliin jaettu eri konsertteihin, joten tapahtumasta voi nauttia joko itselleen sopivina siivuina tai festivaalipassin oikeuttamana täydet kaksi päivää. Elävän musiikin lisäksi ohjelmassa on jälleen Vinyylimania-levykirppis, jolta etsitään hittejä ja harvinaisuuksia lauantai-iltapäivänä.

Tampere Beatles Happening pistäytyy tällä kertaa myös Tampere-talon ulkopuolella. Lauantaina kello 11 Tampereen Tuomiokirkossa järjestetään yhteistyössä Yhteisvastuukeräyksen kanssa Beatles-messu, jonka teema on luonnollisesti With a Little Help from My Friends!

Tampere Beatles Happeningin 65 euron hintainen festivaalipassi on myynnissä Lippupisteen toimipisteissä. Myös päivälippuja sekä yksittäisiä konserttilippuja on saatavilla.