Tampere Beatles Happening Uutiset

Beatles-Messu, Pubivisa ja Vinyylimania

Beatles-Messu, Pubivisa ja Vinyylimania

Yhteisvastuun Beatles-Messu

Beatles Happeningin ohjelmistoa täydentää Yhteisvastuukeräyksen kanssa tuotettava Beatles-Messu Tampereen Tuomiokirkossa lauantaina 19.1.2012 klo 11. Beatles-Messun ohjelmasta ja esiintyjistä ilmoitetaan myöhemmin.

Pubivisa

Sorsapuistosalin lauantai-iltapäivän BootlegBarissa luvassa Beatles-aiheinen Pubivisa höystettynä Beatles-bändeillä ja todellisilla asiantuntijavierailla. Seuraa ilmoittelua, tarkennamme iltapäivän kulkua sekä bändikiinnityksiä!

Vinyylimania

Levyharvinaisuuksia ja muuta Beatles-tarpeistoa myynnissä taas lauantain levykirppiksellä.


Neljäs Tampere Beatles Happening 18.-19.1.2013 Tampere-talossa, lavalle nousevat mm. – Gleison Tulio & Keilla Jovi (BRA) – Revolver (GBR) – Penny Ladies (ITA) – Beatelles (GBR) – Jay Goeppner + UC (USA/FIN) – Jiri Nikkinen Band (FIN). Lisää bändejä luvassa!

Liput myynnissä Tampere-talon ja Lippupisteen myymälöissä!
** Happening-lippu 65€ **