Tampere Beatles Happening Uutiset

Pepe Willberg, Juki Lewis ja Päivi Lepistö Beat Less -yhtyeen solistivieraat

Beatles-happeningin In My Life –show’n sisältö alkaa hahmottua. Lavalle astelee muiden muassa kaikkien aikojen rakastetuimman suomenkielisen Beatles-laulun tulkitsija, Pepe Willberg.

Tällä kertaa ikimuistoinen Rööperiin kuullaan Pepen tulkitsemana alkuperäiskielellä, eli nimellä Penny Lane.

Willberg on festivaalissa yksi Beat Less –orkesterin solisteista. In My Life –nimisen show’n suunnitellut ryhmä on Mikko Kangasjärven ja Anssi Tikanmäen kokoama orkesteri, joka koostuu Suomen eturivin muusikoista.

Kokoonpanossa ovat mukana myös jouset ja puhaltimet, joten lavalla nähdään Beatles-tuotannon monimutkaisempiakin kappaleita.

– Kunnioitetaan alkuperäisiä teoksia. Lavalla on paljon soittajia, ja kaikilla on henkilökohtainen suhde Beatlesiin, joten uskon soitannan tulevan sydämestä, Mikko Kangasjärvi sanoo.

Kangasjärvi ja Tikanmäki muistetaan molemmat lukuisista kotimaisista eturivin projekteista. Tikanmäki oli Juicen Grand Slamin orkesterinjohtaja ja Kangasjärvi tunnetaan -yhtyeen pianistina ja tuottajana.

Beat Less –kokoonpanon virailevina artisteina tullaan näkemään Willbergin lisäksi Yö-yhtyeestä tuttu Juki Lewis ja Movetronin taitava laulaja Päivi Lepistö.

Beat Less:
Ari Toikka – rummut
Jaan Wessman – basso ja laulu
Jyrki Telilä – kitara
Louie So – kitara ja laulu
Jari Latomaa – perkussiot, akustinen kitara ja kosketinsoittimet, taustalaulu
Anssi Tikanmäki – urut, taustalaulu, jousisektion johto
Mikko Kangasjärvi – piano, laulu
Lisäksi jousikvartetti ja kaksi puhaltajaa.