Tampere Beatles Happening

TBH 2011 ennakkoliput myyntiin tänään maanantaina 2. elokuuta

Järjestyksessään toinen Tampere Beatles Happening järjestetään Tampere-talossa 28.-29. tammikuuta 2011. Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Tampere-talossa esiintyvät englantilainen The Overtures, amerikkalainen Apple Jam, japanilainen The BlueMargarets sekä kotimaiset huippuyhtyeet Agents, Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band sekä The Urban Crow.

Tampere Beatles Happening alkaa perjantaina Sorsapuistosalin Beatlemania-konsertilla, jossa soittavat The BlueMargarets, The Urban Crow ja The Overtures.

Lauantaina festivaali starttaa jo kello 12 Puistolämpiössä pidettävällä Kadonneitten levyjen kirppiksellä ja Sorsapuistosalin Open Forum -bändikatselmuksella, jonka lopuksi koetaan The BlueMargaretsin keikka kello 17. Lisäksi lauantaina järjestetään Tampere-talon Studiossa kahden tunnin Beatles-symposium.

Tapahtuman pääkonsertti soi Isossa salissa klo 18. Come Together -kutsuhuudon päästävät seattlelainen Apple Jam, jo viime vuoden festivaaleilla tasonsa näyttänyt The Overtures ja Beatlesin aikakauden musiikkia esittävä Esa Pulliaisen Agents.

Tampere Beatles Happening kuumenee Sorsapuistosalin Hard Day’s Night -jameissa, joissa tanssilattialle kutsuvat Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band ja tuore Open Forum -kilpailun voittaja. Viimevuotiseen tapaan myös ulkomaalaiset pääesiintyjät koitetaan saada mukaan jameihin.

Tampere Beatles Happeningin laulavana seremoniamestarina toimii newyorkilainen Jan Britten Owen.

Pääsyliput

Lippuja myyvät ennakkoon Tampere-talon Lipputoimisto sekä Lippupisteen toimipisteet.

Open Forum -bändikatselmukseen ehtii vielä mukaan!

Lähetä demo-cd tai -dvd sekä lyhyt kirjallinen esittely yhtyeestä 15.8.2010 mennessä osoitteeseen:

Tampere-talo Oy
Tuottaja Immo Kytölä
PL 16, 33101 TAMPERE

Kuoreen tunnus:
Tampere Beatles Happening 2011/Open Forum

Beatles Happeningin tuotantotiimin mukaan valitsemat 5-6 bändiä julkistetaan täällä tapahtuman nettisivuilla 10. syyskuuta.